متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/05/12
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

تابستان خود را با انجیر شیرین تر کنید

تابستان خود را با انجیر شیرین تر کنید

انجیر یکی از میوه های مفید تابستانی است که علاوه بر طعم خوش، فواید بی نظیری برای سلامتی دارد.

خواص انجیر به داشتن انواع ویتامین ها (از جمله ویتامین های A، B، C و Kمواد معدنی (از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیوم، کلسیم، آهن، و فسفر)، آنتی اکسیدان های مختلف مانند پلی فنول و فیبر در این میوه مربوط می شود که به ‌تنهایی یک دلیل عالی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه است.

در ادامه با برخی از خواص انجیر آشنا می شویم:

درمان یبوست

انجیر با محتوای بالای فیبرهای محلول در آب، برای رفع یبوست بسیار مفید است. همچنین وجود فیبر زیاد در انجیر، به عملکرد سالم و منظم روده کمک کرده و از ابتلا به یبوست جلوگیری می کند.

بهبود سلامت قلب

انجیر به واسطه داشتن محتوای بالای پتاسیم، فیبرهای محلول در آب، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا 3 و 6 می تواند به تنظیم فشار خون، کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید و در نهایت بهبود سلامت قلب منجر شود. بنابراین مصرف آن به عنوان یک میوه مناسب تابستانی توصیه می شود.

منبع خوب آهن

انجیر خشک منبع خوبی از آهن است و به دلیل نیاز بیشتر کودکان، نوجوانان در حال رشد به ویژه دختران و مادران باردار به آهن، بهتر است انجیر در رژیم غذایی اضافه شود.

بهبود هضم غذا

انجیر حاوی مقادیر بالای پره بیوتیک ها است که در بهبود عملکرد دستگاه گوارش نقش دارند. اگر دچار سوء هاضمه هستید، انجیر میوه مناسبی برای رفع این مشکل است.

توجه داشته باشیم که انجیر تازه با مقادیر فیبر بالا و قند کمتر نسبت به نوع خشک آن، برای مبتلایان به دیابت مناسب تر است. بنابراین با توجه به میزان تعیین شده در رژیم غذایی این بیماران، توصیه می شود از انجیر تازه استفاده شود./ف.نوروزی فرد

«نسرین نسیمی» کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 44863
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید